fbpx

Molitva sv Josipu

sveti josip i isus

Sadržaj

Sveti Josip je bio veliki radnik, skrbitelj svete obitelji. Sveti Josip je svojim poštenjem i uzornim životom primjer svim katolicima te ga zato hrvatski narod uz Isusa i Mariju posebno štuje.

Izmolite čudotvornu molitvu svetom Josipu:

MOLITVA SV JOSIPU

O, sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u Tebe svoje potrebe i želje.

O, sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene od svog djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove, kroz Isusa Krista, našega Gospodina, tako da, jer sam vezan/a Tvojoj nebeskoj snazi, mogu iskazati svoju zahvalu i poštovanje najljubljenijem Ocu.

O, sveti Josipe nikad se ne ću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u Tvojim rukama. Ne usuđujem se prići dok se On odmara u blizini Tvoga srca.

Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu glavu za mene, i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah.
Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas.
Amen.

KAKO SE MOLI OVA MOLITVA SV JOSIPU 💡

▶︎ Čudotvorna molitva svetom Josipu se isto može moliti 9 uzastopnih jutara kao jutarnja molitva ili devetnica. Od nastanka ove molitve još se nije čulo da nije bila uslišana onome tko ju je molio.

▶︎ Stvorena je da vam pomogne da budete svjesni Gospodinove prisutnosti i Njegove ljubavi u vašem životu.

▶︎ Možete ju moliti za bilo koju želju. Rečeno je da tko god moli ovu molitvu neće umrijeti iznenadno i bez oprosta grijeha. Molitva je bila učinkovita svim ljudima koji su ju molili.

▶︎ Isto tako, oni koju ju mole ne mogu upasti u ruke neprijatelja, niti biti poraženi u životnim bitkama.

O MOLITVI SV JOSIPU 💡

▶︎ Ova molitva sv. Josipu pronađena je pedeset godina nakon rođenja našega Gospodina Isusa Krista. Godine 1505. Papa je ovu molitvu poslao caru Karlu, koji je tada išao u bitku. Molitva se moli devet uzastopnih dana, ujutro.

Prati nas

Ostale Molitve

DEVETNICA KRVI KRISTOVOJ
Devetnica

DEVETNICA KRVI KRISTOVOJ

DEVETNICA U ČAST KRVI KRISTOVE Moli se od Cvjetne Srijede do Velikog Petka! “Ovo su, koji dođoše iz nevolje velike, i opraše haljine svoje i

Krunica Krvi Kristove
Krunica

Krunica Krvi Kristove

Krunica Krvi Kristove Nastanak krunice Krvi Kristove: Sluga Božji monsinjor Francesco Albertini kako bi što bolje proširio pobožnost Predragocjenoj Krvi, u Rimu je utemeljio bratovštinu

Booking.com