fbpx
Molitva za djecu

Molitva za djecu

POSVETNA MOLITVA DJETETU ISUSU​

O Mali Isuse, naš ljubljeni Kralju, po rukama tvoje Majke pune ljubavi, tebi posvećujem svoje dijete (ime djeteta, unuka, nećaka…). Stavi ga/ju pod svoju zaštitu, sačuvaj ga/ju od bolesti i svih štetnih utjecaja. Čuvaj ga/ju čistim/om i dopusti da on/ona može rasti, poput tebe, u milosti i kreposti pred Bogom i ljudima. Mali Isuse, blagoslovi (ime djeteta…). Amen.

MOLITVA RODITELJA ZA DJECU​

Milosrdni Isuse, ja Ti predajem svoju djecu, nitko drugi ne može shvatiti moju bol i tjeskobe i dati mi bolju pomoć.

Daj mi milost da mogu podići svoju djecu, jer ja znam da bez tvoje pomoći moja nastojanja neće donijeti ploda. Pročisti moja djela i prosvijetli me u mome poučavanje djece. Oslobodi ih grijeha, uči ih da rastu u ljubavi, sačuvaj od lošeg društva, pomozi im u njihovu učenju, učini ih ljubaznim prema siromasima, unesrećenima i patnicima.

Sačuvaj ih u svojoj prisutnosti i u dobrom zdravlju, tako da mogu rasti na Tvoju slavu, za dobro drugih i na posveti svojih roditelja. Kad se nakon smrti pojavim pred tobom, mojim. sudcem, neka se tvoja Majka zauzme za moju djecu. Ja obećavam da ću Te od sada vjerno služiti. Amen. Zdravo Marijo..

O molitvama 💡

▶︎ Isus je bio dijete
▶︎ Dakle najbolje je se moliti malome Isusu

MOLITVA ZA DJECU​

Bože!

Daj mi mudrosti da odgajam svoju djecu. Daj mi strpljivosti da ih poučavam. Daj mi budnosti da ih primjerom priučavam dobru. Daj mi nježnosti da ih volim. Daj mi ljubavi da ih znam kazniti. Daj mi snage da ih ispravljam. Blagoslovi me da ih odgojim za krepost i mudrost.

Oče! Vodi ti mene da ja mogu voditi svoju djecu. Popravi me da ja mogu njih popravljati. Daj da trajno osjećam tvoju ljubav da mogu svojoj djeci pripovijedati o čudesima tvoje dobrote. Amen

Podijeli članak:

Povezani članci

Zajedno Hodajmo Stazom Vjere

Potaknite Duhovni Rast Kroz Naše Kršćanske Molitve
Litanije Preslavnog Imena Marijina Gospodine